lauantai 25. kesäkuuta 2016

Kuulumisia

Tänä juhannuksena ei tullut hirveästi juhlittua, vaan sen sijaan onnistuin taas vahingossa (ai miten niin...?) löytämään itseni uuden ponin selästä. 

Suomennettuna tämä tarkoittaa siis sitä, että löysin itselleni vuokraponin, vähintään nyt kesän ajaksi. Tarkoitus olisi käydä sen luona pari kertaa viikossa. Saatan jatkaa vuokrausta myös syksyllä, mutta edetään nyt askel kerrallaan. Poni tuntui todella kivalta. Sopivasti haastetta, mutta kuitenkin ratsastuksesta jäi hyvä fiilis. Ponin "kokeilussa" meni oikeastaan koko päivä, sillä se oli niin ihana, että sen kanssa puuhaillessa ei tullut todellakaan mikään kiire pois tallilta. Ratsastuksen jälkeen syöttelin ponia vielä pitkään.

Tässä kohtaa moni varmaan miettii, että entäs Börje? No, en ole lopettamassa Börjelläkään käyntiä, mutta varmasti sen luona tulee käytyä nyt heinäkuun aikana vähemmän kuin olin alunperin suunnitellut. Börje on kuitenkin ratsastuskouluponi, jota olen vuokrannut yksittäisiä kertoja, enkä ole sitoutunut sen suhteen mihinkään.

Huomenna menen pikkuisten tallille koko päiväksi, sillä sen jälkeen en näekään niitä viikkoon. Ensi viikolla lähden nimittäin vihdoin Fenixin leirille! Ensi viikkoon mahtuu myös toinen kesän kohokohdista, Primuksen / Espoon ratsastuskouluoppilaiden mestaruuskilpailut. Minulla tuskin on aikaa tehdä ensi viikolla mitään blogin eteen, joten älkää ihmetelkö, jos täällä on hiljaista.Oikein hyvää juhannusta kaikille! Millainen juhannus teillä on ollut?

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus, ja hauskaa että löysit itsellesi vuokraponin! Mulla on ollut mukava Juhannus:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Kyseinen poni oli kyllä oikea löytö. Kiva kuulla, että myös sinun juhannuksesi on ollut mukava!

      Poista