lauantai 7. tammikuuta 2017

Kuvia tämän päivän valmennuksesta

Pakkaspäivien jälkeen lämpötila nousi vihdoin ja pääsin tänään taas treenaamaan Roxin kanssa, kun valmentajani tuli valmentamaan minua puolentoista viikon valmennustauon jälkeen. Roxi tuntui tänään todella energiseltä kahden kevyemmän päivän jälkeen ja puolipidätteet eivät menneet ihan yhtä helposti läpi kuin yleensä. Kiva kuitenkin, että hevonen on eteenpäinpyrkivä! Vaikka minusta ratsastus Roxilla tuntui vähän hankalammalta kuin yleensä, videolta katsottuna ratsastukseni näytti ihan hyvältä ja valmentajanikin kehui minua. Ehkä olin vain itse hieman kankea "ratsastustauon" jälkeen ja kesti taas hetki tottua Roxin liikkeisiin.

Tänään keskityimme valmennuksessa ihan perustyöskentelyyn kaikissa askellajeissa. Työstimme pitkään laukkaa, joka on Roxin huonoin askellaji. Valmentajani mukaan laukka näytti jo paremmalta. Harjoittelimme myös ravipohkeenväistöä, jossa sain hyvän alun, mutta lopetin väistön monta kertaa hieman kesken. Pitäisi ratsastaa ne viimeisetkin askeleet. Suorilla linjoilla Roxi pääsi välillä kiemurtelemaan eli pitää olla vielä tarkempi suoruuden kanssa. Kokonaisuudessaan meni kuitenkin ihan hyvin.
Roxin lisäksi ratsastin tänään vielä toisen hevosen, jota olen liikutellut aina kun sen omistaja ei ehdi. Tallilla vierähti tänäänkin kuusi tuntia... On kiva päästä ratsastamaan välillä muillakin hevosilla kuin Roxilla, kun Primus-tunnitkin ovat nyt loppu. Jokaiselta hevoselta oppii nimittäin jotain uutta.

Huomenna taas kahden hevosen ratsastuspäivä tiedossa!

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! Ja tuo on totta, jokainen hevonen opettaa jotain uutta :)

  VastaaPoista
 2. Hei, haastoin sut mun blogista löytyvään haasteeseen joka mulle annettiin :) Sen voit toteuttaa jos itsestä siltä tuntuu, musta ainakin oli kiva tehdä!

  http://liinaus.blogspot.fi/2017/02/haaste-milla-ehdoin.html?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Tämä olisi kyllä todella kiva toteuttaa, mutta täytyy katsoa jääkö aikaa...

   Poista